vissza | nyomtatás

Információk

Tisztelettel üdvözöljük oldalunkon!

Engedje meg, hogy néhány sorban tájékoztassuk, kik vagyunk, mit szeretnénk és miért jött létre ez az oldal. Mi egy idegenforgalmi, turisztikai információs központot hoztunk létre és működtetünk a világhálón.

Nagyon sok hasonlót találni az interneten, melyek kisebb-nagyobb települések, tájegységek bemutatásával foglalkozik. Célunk egy-egy nagyobb terület csokorba "szedése". Szeretnénk, ha minél szélesebb körben és mihamarabb megtalálná minden érdeklődő, a számára fontos információt. A cipőjavító műhelytől a szabadidő eltöltésén át a sportolás lehetőségéig, a gyógyszertárak, az orvosi rendelők címét, a legjobb halászlé és pörkölt lelőhelyét, vagy azt a varrónőt, aki elszakadt nadrágját megvarrja. Könnyen megtalálhatja azt a pincét, mely önnek érdekes, azt a szállodát, panziót, mely igényeihez a legközelebb áll, vagy éppen azt a gumijavítót, aki a leghamarabb megjavítja defektes kerekét. Mindezt GPS koordinátákkal ellátva, mely a tájékozódásban ma már nagy segítség.

A térség rendezvényeiről, alkalmi vagy évente visszatérő eseményekről időben tájékoztatást adunk.

Fórum oldalunkon érdeklődhet, véleményt nyilváníthat, kritikát gyakorolhat. Látogatásának végén beszámolhat az itt szerzett tapasztalatokról. Kritizálhatja, vagy éppen dicsérheti vendéglátóját, szolgáltatóját.

Hirdetőink és érdeklődő idelátogatók széles körben egymásra találhatnak. Sőt! Ön is hirdethet, akár ingyen apróhirdetés rovatunkban, függetlenül attól, hogy a világ mely felén él.

Oldalunkat folyamatosan bővítjük, fejlesztjük. Az ön véleményére is kíváncsiak vagyunk. Ennek alapján szerkesztjük, módosítjuk oldalunkat.

Kellemes böngészést kívánunk és szeretettel várjuk vidékünkön, ahol megtalálhatja a csendet és nyugalmat, az aktív pihenés lehetőségét, sportolhat, vadászhat, horgászhat. Kirándulhat vagy vízitúrázhat. A pincétől (borkóstolás) a padlásig (füstölt kolbász) mindenhol érdekes és izgalmas dolgokat találhat.

Üdvözlettel: A szerkesztő csapat