Legfrissebb bejegyzések:
2015-11-25
Innováció és hagyomány a Bokrétában | részletek
A pályázat a Bokréta Művészeti Iskola tanulóinak a tanórai és a tanórán kívüli tevékenységét, emellett a szabadidő hasznos eltöltését, az egészséges életmód elsajátítását annak népszerűsítését és...
2015-11-20
A Regéci vár fejlesztésének műszaki zárása | részletek
2015. november 13. Regéc Község Önkormányzata "A REGÉCI VÁR, AHOL II. RÁKÓCZI FERENC FEJEDELEM A GYERMEKKORÁT TÖLTÖTTE" PROJEKT INDULÁSA SAJTÓKÖZLEMÉNY A PROJEKT...
2015-11-03
Egri Érseki Palota Látogatóközpont | részletek
Bepillantás a püspök sekrestyéjébe, dolgozószobájába, kincstárába, képtárába, és könyvtárába kiállítás XVI. Benedek pápa szerint „a művészet, természeténél fogva egyfajta felhívás a...
» minden bejegyzés
logó tervezés

Információk

Tisztelettel üdvözöljük oldalunkon!

Engedje meg, hogy néhány sorban tájékoztassuk, kik vagyunk, mit szeretnénk és miért jött létre ez az oldal. Mi egy idegenforgalmi, turisztikai információs központot hoztunk létre és működtetünk a világhálón.

Nagyon sok hasonlót találni az interneten, melyek kisebb-nagyobb települések, tájegységek bemutatásával foglalkozik. Célunk egy-egy nagyobb terület csokorba "szedése". Szeretnénk, ha minél szélesebb körben és mihamarabb megtalálná minden érdeklődő, a számára fontos információt. A cipőjavító műhelytől a szabadidő eltöltésén át a sportolás lehetőségéig, a gyógyszertárak, az orvosi rendelők címét, a legjobb halászlé és pörkölt lelőhelyét, vagy azt a varrónőt, aki elszakadt nadrágját megvarrja. Könnyen megtalálhatja azt a pincét, mely önnek érdekes, azt a szállodát, panziót, mely igényeihez a legközelebb áll, vagy éppen azt a gumijavítót, aki a leghamarabb megjavítja defektes kerekét. Mindezt GPS koordinátákkal ellátva, mely a tájékozódásban ma már nagy segítség.

A térség rendezvényeiről, alkalmi vagy évente visszatérő eseményekről időben tájékoztatást adunk.

Fórum oldalunkon érdeklődhet, véleményt nyilváníthat, kritikát gyakorolhat. Látogatásának végén beszámolhat az itt szerzett tapasztalatokról. Kritizálhatja, vagy éppen dicsérheti vendéglátóját, szolgáltatóját.

Hirdetőink és érdeklődő idelátogatók széles körben egymásra találhatnak. Sőt! Ön is hirdethet, akár ingyen apróhirdetés rovatunkban, függetlenül attól, hogy a világ mely felén él.

Oldalunkat folyamatosan bővítjük, fejlesztjük. Az ön véleményére is kíváncsiak vagyunk. Ennek alapján szerkesztjük, módosítjuk oldalunkat.

Kellemes böngészést kívánunk és szeretettel várjuk vidékünkön, ahol megtalálhatja a csendet és nyugalmat, az aktív pihenés lehetőségét, sportolhat, vadászhat, horgászhat. Kirándulhat vagy vízitúrázhat. A pincétől (borkóstolás) a padlásig (füstölt kolbász) mindenhol érdekes és izgalmas dolgokat találhat.

Üdvözlettel: A szerkesztő csapat


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Kapcsolodó cikkek:Add a Facebook-hoz

eXTReMe Tracker

Add to Google

Bookmark and Share

Egri Érseki Palota Kulturális, Turisztikai és Látogatóközpont

Élő vár zemplénben!

Tolcsvai Szirmay—Waldbott-kastély Látogatóközpont

Regéci Vár és Látogatóközpont

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.