Legfrissebb bejegyzések:
2015-11-25
Innováció és hagyomány a Bokrétában | részletek
A pályázat a Bokréta Művészeti Iskola tanulóinak a tanórai és a tanórán kívüli tevékenységét, emellett a szabadidő hasznos eltöltését, az egészséges életmód elsajátítását annak népszerűsítését és...
2015-11-20
A Regéci vár fejlesztésének műszaki zárása | részletek
2015. november 13. Regéc Község Önkormányzata "A REGÉCI VÁR, AHOL II. RÁKÓCZI FERENC FEJEDELEM A GYERMEKKORÁT TÖLTÖTTE" PROJEKT INDULÁSA SAJTÓKÖZLEMÉNY A PROJEKT...
2015-11-03
Egri Érseki Palota Látogatóközpont | részletek
Bepillantás a püspök sekrestyéjébe, dolgozószobájába, kincstárába, képtárába, és könyvtárába kiállítás XVI. Benedek pápa szerint „a művészet, természeténél fogva egyfajta felhívás a...
» minden bejegyzés
logó tervezés

Az Ön Lehetőségei Oldalunkon


Kedves látogatónk!
 
Önnek lehetősége van oldalunkon megjelenni, több módon is. Írhat cikket, érdekes történetet, hirdetheti vállalkozását, tevékenységét, de eladó autóját, házát, malacát, krumpliját, kerékpárját, régi holmiját, bármit.

Mindez lehet ingyenes, vagy fizetős.
Fizetős reklámlehetőségeinknek számos megoldása van, melyek különböző havi díjakkal rendelhetők meg. Reklám lehetőségét biztosítjuk egyaránt helyi és nem helyi, az ország bármely pontján élő, működő vállalkozások részére, de mindez lehetőség határainkon túl működők számára is, akár több nyelven. A részletekért munkatársainkat érdemes megkeresni, emailben, telefonon, vagy személyesen.
 
Ingyenes szolgáltatásainkról.
A fő oldalon található egy "FÓRUM" menüpont. Itt mindenki írhat olyan cikkeket, írásokat a térséggel kapcsolatban, amit szeretne másokkal megvitatni. Megírhatja véleményét, tapasztalatait, kalandjait. Elsősorban az itt szerzett élményeit szeretnénk, ha megírná. Az építő kritikát minden vállalkozás tapasztalatainak bővítésére szeretné használni, a dicsérő szavak lelki táplálékot, lendületet adnak. Kérjük önöket, hogy mellőzzék egymás szidalmazását, gúnyolását és tartózkodjanak a csúnya szavak használatától. Jut ezekből már bőven minden nap. Szerkesztőink figyelemmel kísérik az írásokat és az ide nem illő írásokat törlik. Köszönjük együttműködését.

Amennyiben egy-egy településre ráklikkelnek, akkor ott találnak olyan menüpontot, hogy "CIKKEK, ÍRÁSOK, ÉRDEKESSÉGEK". Itt bárki írhat a településéről olyan eseményt, érdekességet amelyről úgy gondolja, hogy a nagyközönséget az általa megírt esemény érdekli, vagy pedig úgy vélekedik a megírt érdekességről, hogy azt kevesen ismerik és szeretné ezt minél több embertársával megismertetni. Nagy izgalommal és lelkesedéssel várunk olyan érdekes történeteket, anekdotákat, melyeket csak kevesen tudnak a településről, az ott lakókról, eredetükről, vagy szokásaikról, hagyományaikról. Akár egyetlen ember érdekes, furcsa esetét is megírhatja, akinek kedve van. Írásaikat, cikkeiket az info@hegyaljakapuja.hu e-mail. címre küldhetik el, ezt követően szerkesztőnk elvégzi a moderátori és korrekciós ellenőrzéseket és ezután jelenítheti meg az oldalon.  

Elhelyeztünk az oldalunkon egy "APRÓHÍRDETÉS" rovatot. Itt ingyenesen hirdethet bárki az országban és országon kívül, aki szeretne a menüpontokban, található opciókban eladni-venni. Apróhirdetést csak regisztrációt követően lehet feladni. Az apróhirdetések 30 napot követően automatikusan törlődnek. Ezen az oldalon csak a klasszikus apróhirdetések részére van lehetőség. Cégek, vállalkozások, tevékenységek reklámozása nem ide való, erre a célra van egyéb lehetőség. Sajnos az ilyen reklámgyanús hirdetéseket töröljük.

Üdvözlettel: A szerkesztő csapat


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Kapcsolodó cikkek:Add a Facebook-hoz

eXTReMe Tracker

Add to Google

Bookmark and Share

Egri Érseki Palota Kulturális, Turisztikai és Látogatóközpont

Élő vár zemplénben!

Tolcsvai Szirmay—Waldbott-kastély Látogatóközpont

Regéci Vár és Látogatóközpont

Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.